Error creating feed file, please make folder cache/ writable (permissions 777)


EGF BIOEFFECT serum

Bioeffect EGF eye serum

User Rating: ONONONONON / 1
Written by admin

ZAMISLITE SI ŽAREČE OČI


BIOEFFECT EGF EYE SERUM – poživljajoč serum za predel okoli oči z učinkom proti staranju in EGF celičnim aktivatorjem.


BIOEFFECT EGF EYE SERUM je močna, poživljajoča formula proti staranju ki klinično dokazano zmanjšuje pojav drobnih gubic in gub ter zabuhlost predela okoli oči.


Serum je na voljo v najsodobnejši ampuli, ki zagotavlja stabilnost dragocenega celičnega aktivatorja, ki se nahaja v serumu. Serum se dozira preko kovinske krogljice, ki prijetno ohladi predel okoli oči.eye serum.jpg

Read more...

Islandska skrivnost mladosti

User Rating: ONONONONON / 1
Written by admin
Bioeffect-30-Day-Treatment.jpg

Nedaleč od glavnega mesta Islandije v prostrani in obljudeni pokrajini, ki so jo izoblikovali vulkani, stoji rastlinjak, ki je topel domza tisoče ječmenovih stebel. Pod budnim znanstvenim očesom in rokami, skrbnimi kot kmetovalčeve, v rastlinjaku klijejo semena, dokler se ne preobrazijo v odrasle klase. Iz njih pridobivajo dragocene sestavine, ki ohranjajo mladost.


Strast do znanstvenega raziskovanja ter islandski duh okolju prijazne proizvodnje in usmerjenosti v razvoj je vodilo podjetje Sif Cosmetics, da so pred tremi leti začeli razvijati izdelke za pomlajevanje, ki vsebujejo rastne faktorje. To so sestavine, ki, če so pravilno proizvedene, učinkovito pomlajujejo kožo. Björn Örvar, izvršni direktor podjetja, po duši in srcu pa predvsem znanstvenik, nam je predstavil znanstveno ozadje razvoja rastnih faktorjev, ki pomenijo revolucijo na področju pomlajevalne kozmetike.

Read more...

Prodajna mesta svetovno znanega seruma EGF Bioeffect

User Rating: ONONONONON / 3
Written by Nives

Severno atlantska država Islandija je v preteklih letih bolj poznana po začetku krize kot po proizvodnji kozmetičnih proizvodov. EGF BIOEFFECT je eden takšnih proizvodov, ki je prepoznavnost podjetja in posledično tudi države dvignil na zavidljiv nivo v relativno kratkem času. V Sloveniji se lahko pohvalimo, da pri Phoebus s podjetjem SIF COSMETICS, proizvajalcem BIOEFFECT EGF SERUM-a , sodelujemo domala že od lansiranja tega proizvoda na trg, torej je posledično ta čudežni serum, ki so ga našle tako dame, gospe, vaške gospodinje, kot dekleta, v Sloveniji že dodobra poznan. Ne gre kajpak zanemariti moške populacije, saj le ta kot smo to zabeležili drugje, v porastu tudi v Sloveniji.

Read more...

Predstavitev EGF Bioeffect, 30 day treatment v Maximarketu

User Rating: ONONONONON / 3
Written by admin

tmb_Bioeffect (2 of 12).jpg25.09.2012 smo v drogeriji in parfumerijI Maxi v Ljubljani slovenski javnosti predstavili nov izdelek kozmetike BIOEFFECT – intenzivni serum proti staranju BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT.

Vabilu na dogodek se je odzval soustanoviltelj in CEO podjetja SIF Cosmetics dr. Örvar Björn, za glamur je s svojo prisotnostjo poskrbela igralka in pevka Tanja Ribič. Odzvali sta se tudi pevka Alenka Godec in TV voditeljica ter podjetnica Saša Einsidler. Dogodek je spremljalo tudi 15 novinarjev različnih novinarski hiš s svojimi fotografi.

Read more...

Bioeffect 30 day treatment

User Rating: ONONONONON / 12
Written by admin

Bioeffect-30-Day-Treatment.jpgBIOEFFECT® 30 DAY TREATMENT

je intenzivni učvrstitveni serum proti staranju, ki bo spremenil vaša pričakovanja v zvezi z nego kože. Vaši koži dovaja tri celične aktivatorje, ki se v visoki koncentraciji nahajajo v mladi koži, ter tako prinaša prave, opazne rezultate.

Kožo obnovi in jo vidno učvrsti, ter jo naredi svetlečo in mladostno.

Read more...
<< Start < Previous 1 2 Next > End >>
Results 1 - 9 of 10

Who's online

We have 2 guests online
Uporabljam kozmetiko ki je izdelana

Results
Top


Free counter and web stats